Op een presenteerblaadje

De vakantieplanning. Worstel jij er ook elk jaar weer mee? Geen paniek, je bent niet de enige. Wij horen het elk jaar weer. De eerste 10 dagen zijn geboekt en eenmaal in Frankrijk boeken je die andere camping wel. Wij krijgen dan vaak de vraag :  Weten jullie nog zo’n camping als deze?  Dat zette ons aan het denken.

Welke campings houden het ook eenvoudig en toch gezellig? Waar heb je ook lekker veel ruimte, een zwembad, een heerlijke table d’hôte en geen massatoerisme? Die zoektocht resulteerde in o.a deze 3 andere campings die samen wilde werken om het jullie makkelijker te maken.

Wij zijn er van overtuigd dat jullie de gehele vakantie nu in 1 keer kunnen plannen wanneer je in een gelijkwaardige stijl de vakantie op minimaal 2 campings wilt doorbrengen.

Op een presenteerblaadje

De vakantieplanning.... Worstel jij daar ook elk jaar weer mee? Je bent echt niet de enige. Meer dan eens krijgen wij de vraag: "weten jullie nóg zo'n camping als deze? En dat zette ons aan het denken. Welke campings houden het ook eenvoudig en toch gezellig? Waar is veel ruimte, kun je zwemmen, mee-eten en geen massatoerisme? 

Deze vragen brachten ons samen met onderstaande 3 campings, waar we een samenwerking mee zijn aangegaan. Je kunt nu, in 1 keer, je rondje Frankrijk plannen op campings die precies bij je passen. 

Er kan momenteel niets worden geboekt. Probeer het later opnieuw.